Rikostaustaisten kokemusasiantuntijoiden näkökulmia nuorisorikollisuuteen -seminaari pe 7.10.

Kokemusasiantuntijataustaisten työntekijöiden hyödyntäminen on esimerkiksi nopeuttanut luottamuksellisen kontaktin luomista nuoriin ja näin edistänyt rikos- ja päihdekierteistä irrottautumista. Aseman Lasten toiminnassa heidän osaamistaan on hyödynnetty ammattilaisten rinnalla syksystä 2020 lähtien.

Tervetuloa kuulemaan lisää Rikostaustaisten kokemusasiantuntijoiden näkökulmia nuorisorikollisuuteen -seminaariin pe 7.10. Laurea-ammattikorkeakoulun Tikkurilan kampukselle!

Ohjelmassa mukana Aseman Lasten Ripa-hanke, jossa Laurean KEIJO-koulutuksen käyneet rikos- ja päihdetaustaiset kokemusasiantuntijat toimivat nuoria kohtaavien eri alojen ammattilaisten työpareina. Tavoite on löytää uusia keinoja nuorten toistuvaan rikos- ja päihdekäyttäytymiseen pureutumiseen sekä muutostahdon vahvistamiseen ja ylläpitoon.

Seminaarin kohderyhmä: Kaikki toimijat, jotka kehittävät menetelmiä tai kohtaavat työssään nuoria, jotka ovat riskissä ajautua toistuviin tai vakaviin rikoksiin. Esimerkiksi lastensuojelun, rikosseuraamuslaitoksen, opetus- ja nuorisotoimen, poliisin, terveydenhuollon ja järjestöjen edustajat.

Tervetuloa! Ilmoittaudu mukaan

Kuvassa Aseman Lasten Ripa-hankkeen projektikoordinaattori Jari (Hune) Raikunen sekä projektityöntekijät Miisa Lohi ja Pietro Saari, jotka pääsevät myös seminaarissa ääneen.
Aseman Lasten työntekijät Jari (Hune) Raikunen sekä projektityöntekijät Miisa Lohi ja Pietro Saari seisovat rinnakkain. Taustalla näkyy sininen auto, puita ja punainen rakennus.

Tilaa uutiskirjeemme