Frontpage / Toimintamuotomme Friends / Koulutukset

Koulutukset

Friends-materiaalin käyttöönotto edellyttää ohjaajakoulutukseen osallistumista.

Koulutuksia järjestetään eri paikkakunnilla ja etätoteutuksena aina tarpeen ja toiveiden mukaisesti. 

Ohjaajakoulutukseen voivat osallistua kasvatus-, terveys-, sosiaali- ja nuorisoalan ammattilaiset, kuten opettajat, koulukuraattorit, psykologit, terveydenhoitajat, nuoriso- ja sosiaalityöntekijät. Järjestämme ohjaajakoulutuksia myös yhteistyössä kuntien opetus- ja nuorisotoimen ja erilaisten kehittämishankkeiden kanssa. Kokonaisia työyhteisöjä koulutamme esimerkiksi veso-päivillä. 

Friends-toimintaa sitovat ohjelman kehittäjän kanssa laaditut sopimukset. Ohjelmaa ei voi hyödyntää esimerkiksi yksityisenä elinkeinonharjoittajana (esim. maksullinen ryhmien ohjaaminen) eikä sen avulla saa hankkia itselleen tuloja. Jos olet epävarma ohjelman sopimisesta omaan työhösi, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Koulutuksen hinta on 110 € ja se sisältää Friends -ohjelman ohjaajan oppaan sekä yhden työkirjan. Mikäli olet osallistunut jo jonkun toisen ohjelmaversion (Fun Friends, lapset, nuoret) koulutukseen, voit osallistua uudessa koulutuksessa vain jälkimmäiseen koulutuspäivään. Tällöin koulutuksen hinta on 50 €.

Lähetämme koulutukseen ilmoittautuneille tarkemman aikataulun ja lisätietoja koulutuksesta sähköpostilla viimeistään viikkoa ennen koulutusta.

Mikäli olet kiinnostunut saamaan Friends-koulutuksen omalle paikkakunnallesi/toimipaikallesi, jätä yhteystietosi tänne.


Ilmoittaudu koulutukseen

Pääset ilmoittautumislomakkeeseen klikkaamalla koulutuspäivän linkkiä. 


Fun Friends -ohjelman koulutuksetfrendit-002.jpg


Lasten ohjelman koulutuksetfrendit-003.jpg


Nuorten ohjelman koulutukset


Aikuisten ohjelman koulutukset

 


Friends på svenska

  • 20.1.2021 ONLINE (Fun Friends 4-8 år)
  • 5.2.2021 ONLINE (Barnprogrammet 9-12 år)

 


Toiminnallisen koulutuspäivän aikana perehdytään ohjelman teoreettisiin perusteisiin, sisältöihin ja käytännön toteutukseen.

Koulutuksen hintaan (110 €) sisältyy ohjaajan opas ja yksi työkirja. Muut ohjelman käyttöönotosta syntyvät kulut koostuvat ohjelmaan osallistuville tilattavista työkirjoista 10,00 €/kpl.

Osa koulutuksista on kuntien tai hankkeiden omia koulutuspäiviä ja ne on suunnattu vain kyseisen kunnan henkilöstölle. Tällöin koulutuksen kohdalla ei ole ilmoittautumislinkkiä. Joissakin tapauksissa erityisjärjestelyt ovat kuitenkin mahdollisia. Jos olet kiinnostunut osallistumaan kyseisiin koulutuksiin, voit ottaa yhteyttä: friends [at] asemanlapset.fi

Huom! Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme laskutustiedot ja Y-tunnuksen. Emme peri koulutusmaksua, jos ilmoittautunut joutuu perumaan osallistumisensa.

 

Koulutukseen osallistuneiden kommentteja:

"Menetelmä tarpeellinen, hyvä työkalu omiin tarpeisiini lasten kanssa."

"Asia on ajankohtainen ja palvelee kouluyhteisöä kokonaisvaltaisesti."

"Konkreettisia tapoja ohjata ja oppia tunne- ja vuorovaikutustaitoja."

"Tärkeä aihe. Hyviä konkreettisia asioita, joita voi heti soveltaa kohderyhmän kanssa."

"Hyvä, että tehtiin yhdessä Friends-ohjelman tehtäviä. Jäi paremmin mieleen."

"Kaikkien opettajien olisi hyvä käydä tämä koulutus! Varmasti innostaisi ottamaan näitä asioita enemmän esille!"