Frontpage / Katusovittelukoulutus Espoossa toimiville kasvatusalan ammattilaisille syyskuussa

Katusovittelukoulutus Espoossa toimiville kasvatusalan ammattilaisille syyskuussa

Katusovittelu on nuorisoystävällinen ja nopeaan reagointiin pyrkivä rikosten ja riitojen sovittelumenettely alaikäisiä osallisia sisältävissä asioissa. Se on Norjassa kehitetty työmuoto, jonka Aseman Lapset on mukauttanut suomalaiseen rikosoikeusjärjestelmään sopivaksi. Katusovittelussa eri aloilla ja organisaatioissa työskentelevät nuorten kohtaamisen ammattilaiset tekevät yhteistyötä alueellisten sovittelutoimistojen kanssa. 

Sovittelumenetelmä ja sen taustalla oleva restoratiivisen ajattelun ja toiminnan teoria tarjoavat nuoriso- ja sosiaalialojen työntekijöille uusia, konkreettisia keinoja ja työkaluja paitsi konfliktien käsittelyyn ja rikoksilla oireilevien nuorten kanssa tehtävään työhön, myös muuhun asiakastyöhön. Lisäksi koulutus tarjoaa mahdollisuuden uudenlaisiin yhteistyökumppanuuksiin.

Maksuton koulutus on kaksipäiväinen ja osallistujilta edellytetään osallistumista molempiin päiviin. Koulutus on suunnattu ensisijaisesti Espoossa toimiville kasvatusalan ammattilaisille.

Aika: 24. ja 29.9. klo 9–16
Paikka (HUOM! muutos): Länsi-Uudenmaan sovittelutoimisto (Sinikalliontie 10, 02630 Espoo)  Aseman Lasten tila, Citycenter, Kaivokatu 8, Helsinki. Löydät tilan, kun lähdet kävelemään Kompassitasolta kohti Tokmannille vievää käytävää. Tarvittaessa koulutus järjestetään etätilaisuutena, seuraamme koronatilanteen kehittymistä.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: katusovittelu [at] asemanlapset.fi


 

Lisää uusi kommentti

Uutiset

26.11.20

Tyttötyön päätöstilaisuuden tallenne katsottavissa

Tilaisuudessa ääneen pääsivät Tyttötyön projektityöntekijä Maarit Taipalinen, kasvattaja Taina Viikari Walkers-bussilta...

Lue lisää

25.11.20

Blogikirjoitus: Nuoret ovat voimavara

On korvaamattoman merkityksellistä yhteiskunnan hyvinvoinnin kannalta, kuinka hyvät edellytykset pystymme luomaan...

Lue lisää

12.11.20

Blogikirjoitus: Miltä susta tuntuu?

Mielenterveys on osa ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Se on voimavara, joka auttaa meitä jokapäiväisessä...

Lue lisää

02.11.20

Blogikirjoitus: Mitä te siellä notkutte?

Miksi emme olisi tavallisia ihmisiä myös nuorille? Itsekin muistan nuoruudestani parhaiten ne bussiasemien, kirjastojen...

Lue lisää