Frontpage / Aseman Lapset ry / Yhteistyössä kanssamme

Yhteistyössä kanssamme

Aseman Lapset ry tekee yhteistyötä kuntien, seurakuntien, yritysten sekä muiden yhdistysten ja järjestöjen kanssa.

Olemme mukana myös monissa valtakunnallisissa projekteissa. Sekä Walkers-toiminnassa että Friends-ohjelmassa on mukana useita kymmeniä yhteistyökumppaneita ja tukijoita.

               veikkaus-tukee-800x.png  

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus tukee Aseman Lapset ry:tä sekä vuotuisella yleisavustuksella että rahoittamalla eri toimintamuotojamme.

Tällä hetkellä STEA-avustuksella katetaan kokonaan Walkers-bussitoiminta, Löytävä nuorisotyö, Katusovittelu-hanke sekä Pasila-hanke. Lisäksi Friends-ohjelma ja järjestötoiminta saa osan rahoituksestaan STEA:lta.

       
sinebrychoff-logo_250x250px1.png  

Sinebrychoff oy on ollut Walkers-toiminnan pitkäaikainen kanssakulkija.

Sinebrychoff tarjoaa Walkerseille virvoitusjuomat sekä avustaa valtakunnallista Walkers-toimintaa, etenkin  vapaaehtoisten rekrytointia ja koulutusta vuosittaisella tukisummalla. Sinebrychoff on tukenut Walkers-toimintaa vuodesta 2005 saakka. Lue lisää Sinebrychoffin yritysvastuusta.

Sinebrychoffin puheenvuoro sivuillamme: Walkers-työ yhtä tarpeellista tänään kuin 20 vuotta sitten.

 
       

paulig-logo_uusi_2017_0.png

 

Paulig oy on yksi pitkäaikaisimmista kanssakulkijoistamme.

Paulig mm. lahjoittaa kahvit kaikkiin Suomen Walkerseihin. Paulig on ollut mukana tukemassa Walkers-toimintaa vuodesta 1999. Lue lisää kahvitalon yritysvastuusta.

Pauligin puheenvuoro sivuillamme: Nuorten ja aikuisten ajatukset vaihtuvat kahvikupin äärellä.

     
ealstr203581-23-5.jpg  

Eva Ahlströmin säätiö on mukana rahoittamassa Aseman Lapset ry:n tyttötyötä. Maaliskuussa 2019 käynnistyneessä toiminnassa keskitytään 13–21-vuotiaiden tyttöjen seksuaaliterveyden vahvistamiseen, muun muassa omien rajojen tunnistamiseen ja turvataitojen vahvistamiseen. Työssä hyödynnetään erityisesti ryhmätoimintaa, jolloin voidaan vaikuttaa yksilön lisäksi nuoren kaveripiiriin.

Toiminnan ensisijaisina toimintaympäristöinä ovat Walkers-talo, Walkers-bussi sekä kauppakeskukset ja muut tilat, joihin löytävässä nuorisotyössä jalkaudutaan. Projektin tarkoituksena on kehittää näissä ympäristöissä hyödynnettäviä työkaluja seksuaaliterveyden vahvistamiseen.

     
luja_pv_250.png  

Luja-yhtiöt on Aseman Lapset ry:n tärkeä kumppani, joka on tukenut järjestön toimintaa vuodesta 2012 saakka.

       
logosin2wihuri.jpg   Jenny ja Antti Wihurin rahasto on ollut Walkers-toiminnan merkittävä vuosittainen tukija vuodesta 2002 lähtien.
       
okm_fisve.jpg   Valtakunnallinen Walkers-toiminta on saanut vuodesta 2010 lähtien opetus ja kulttuuriministeriön yleisavustusta.
     
   centennial_logo_fin_1917-2017_0.jpg   Suomen Lions-liitto ry oli Aseman Lapset ry:n keräyskumppani valtakunnallisessa Punainen Sulka -keräyksessä. Vuosina 2016-2017 toteutetun keräyksen tutoilla tuettiin erityisesti nuoria. Aseman Lapset ry:n osuus keräystuotoista kanavoitiin valtakunnalliseen Walkers-toimintaan.
orangelogo.png  

Orange Advertising Oy on tarjonnut Aseman Lapset ry:lle äärimmäisen arvokasta tukea taidon ja osaamisen merkeissä.

Orange on mm. tuottanut nämä kotisivumme sekä suunnitellut vuonna 2013 uudistuneen Aseman Lapset ry:n logon puhtaasti pro bono -työnä.

Orangen puheenvuoro sivuillamme: Orange haluaa tehdä oman osansa mahdollisimman hyvin