Frontpage / Ajankohtaista / Uutiset / Avoin työpaikka: Talonmestari Walkers-talolle Helsingin Kamppiin

Avoin työpaikka: Talonmestari Walkers-talolle Helsingin Kamppiin

Oletko alle 30-vuotias, täysi-ikäinen, nuori aikuinen? Oletko reipas ja tulet hyvin juttuun ihmisten kanssa? Oletko tällä hetkellä työtön ja kiinnostunut työstä nuorten parissa? Saatat olla etsimämme Walkers-talonmestari! 

Walkers-talolle Helsingin Kamppiin haetaan nuorten parissa toimivaa talonmestaria. Talonmestarin työhön kuuluu ensisijaisesti nuorten kohtaamista, ja lisäksi jonkin verran vahtimestarin töitä ja toimistohommia. Talonmestarina pääset tekemään monipuolisia tehtäviä yhdessä nuorisotyöntekijöiden, vapaaehtoistyöntekijöiden ja nuorten kanssa. Nuorisotyöhön suuntautuminen ei ole välttämätöntä mutta katsotaan toki eduksi. 

Walkers-talo on 13–17-vuotiaille nuorille tarkoitettu kahvila ja ajanviettopaikka, jossa nuorille on aina tarjolla turvallisten aikuisten läsnäoloa. Walkers-talolla viettää aikaansa yli sata nuorta illassa.  Lisää tietoa Walkers-toiminnasta täältä.   

Rahoitus talonmestarin palkkaa varten saadaan STEA:n Paikka auki -ohjelmasta. Katso tarkemmat palkattavan henkilön kriteerit täältä.

Talonmestarina 

-  toimit turvallisena aikuisena ja nuorten kävijöiden vastaanottajana 

-  työskentelet kahvilatyöntekijänä 

-  innostat nuoria järjestämään ohjelmanumeroita 

-  huolehdit arkisesta tiedottamisesta 

-  huolehdit laitteiden ja varusteiden kunnossapidosta ja osallistut tilojen siivoamiseen 

-  osallistut tarvittaessa jalkautumiseen Walkers-talon ulkopuolelle ja erilaisiin tapahtumiin 

-  hoidat jonkin verran myös toimistotehtäviä 

 

Työaika: 38 tuntia viikossa. Työ on iltapainotteista.  

Paikka: Walkers-talo, Simonkatu 1–3, 00100 Helsinki. 

Työn kesto: yksi vuosi, aloitus mahdollisimman pian.  

Palkkaus: noin 1750 €/kk + tietyt luontaisedut. 

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 14.2.2020 Walkers-talon toimintavastaava Mauri Mujuselle osoitteella mauri.mujunen [at] asemanlapset.fi

Lisätietoja voit kysellä Maurilta numerosta 040 522 6747. 
 

Aseman Lapset ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Järjestön luonteeseen kuuluu nopea reagoiminen nuorten elämässä tapahtuviin muutoksiin. Toiminnassa luodaan aktiivisesti kumppanuuksia monenlaisten, joskus yllättävienkin yhteistyötahojen kanssa.

Toimintamuotojamme Walkers-toiminnan lisäksi ovat nuorten turvallista ajanviettoa julkisissa tiloissa tukeva löytävä nuorisotyö, tunne- ja vuorovaikutustaitoja vahvistava Friends-toiminta, alaikäisten sovitteluun keskittyvä katusovittelutoiminta, kiusaamiseen puuttuva K-0 -työ sekä nuorten rikoskierteen katkaisemiseen tähtäävä Pasila-hanke. 

Lisäksi työskentelemme seksuaaliterveyden, itsetuntemuksen ja seurustelun pelisääntöjen vahvistamiseksi Tyttötyö-projektissa, hankalassa työmarkkina-asemassa tai muun syrjäytymisuhan alla olevien nuorten tukemiseksi 3T-hankkeessa sekä toisen asteen opintopolkujen sujuvuuden tukemiseksi Takku-hankkeessa. 

 

Lisää uusi kommentti

Uutiset

02.06.20

Walkers-bussin toiminta kesällä

Keikka on alkamassa ja nuotit hukassa. Nuorten tehtävänä on auttaa hajamielistä muusikkoa! – Walkers-bussi...

Lue lisää

28.05.20

Poikkeusaika on lisännyt nuorten välinpitämättömyyttä

Arjen aikataulujen väheneminen on saanut osan nuorista höllentämään suhtautumistaan päihteiden käyttöön ja päihtyneenä...

Lue lisää

18.05.20

Pasila-hankkeen arkea poikkeusoloissa: Koulutehtäviä ja kuulumisia

Viime viikkoina Pasila-hankkeen asiakkaiden kanssa työskentely on ollut ennen kaikkea koulunkäynnin...

Lue lisää

08.05.20

Mutsifrendit luotsaavat vanhemmille suunnattua henkistä happihyppelyä

Perheet ovat olleet kovilla etäkoulun, -töiden, tiskivuoren ja ruoanlaiton yhteensovittamisessa. Huolta onkin kannettu...

Lue lisää