Frontpage / Ajankohtaista / Uutiset / Aseman Lapset järjestää nuorille Suomen suurimmat vappukotibileet

Aseman Lapset järjestää nuorille Suomen suurimmat vappukotibileet

Koska kokoontumismahdollisuudet ovat nyt rajattu ja varsinkaan kaupungin keskustoihin ei ole asiaa, Aseman Lapset ry järjestää Youtube-kanavallaan 13-18-vuotiaille nuorille ohjelmaa turvallisten etäisyyksien päästä. Tubekotibileet vappuaattona klo 18-21 tarjoaa artistivierailuja, tunnettujen suomalaisten tervehdyksiä, pilkahduksia vapunvietosta eri puolilla Suomea sekä kilpailuja, joista nuoret voivat voittaa huippupalkintoja. 

nayttokuva_2020-4-28_kello_18.18.58_0.pngMukana ovat muun muassa somemoniottelijat Seksikäs-Suklaa & Dosdela, juontaja Sami Kuronen, Suomea jalkapallon EM-kisoihin mukana saattelemassa ollut futaaja Petteri Forsell, kiekkotähti Marko ”Mörkö” Anttila, Pikku G, Ike, Mikko Harju ja Pyhimys sekä useita muita tuttuja tyyppejä. Illan juontaa Aki Linnanahde. 
 
Huikeaan etävappuun valmistaudutaan etukäteiskilpailuilla Instagramissa ja Tiktokissa. Nuoret voivat osallistua kilpailuihin kuvaamalla ja julkaisemalla #wappukotona-aiheisen kuvan tai videon ja tagaamalla siihen @asemanlapsetry. Ennakkokisat ovat käynnissä keskiviikkoiltaan saakka. 
 
Youtube-live-tapahtuma lähetetään vappuaattona to 30.4. klo 18–21. Lähetykseen pääsee mukaan Aseman Lasten YouTube-kanavalta sekä osoitteesta www.asemanlapset.fi/wappu20 

Tapahtumaa ovat tukeneet monet eri tahot kuten Elisa Oyj, Helkama-yhtiöt, Paulig, S-ryhmä, McDonalds, Marc O’polo, Onnibus, Lautapelit.fi, My kind of Weird ja lukuisat muut yksityishenkilöt ja tahot. 

Aseman Lapset ry:n toiminnan luonteeseen kuuluu nopea reagointi sekä nuorten elämässä että toimintaympäristöissä tapahtuviin muutoksiin. Vaikka järjestössä ollaankin parhaillaan tekemässä merkittävää digiloikkaa kohti verkossa tapahtuvaa nuorisotyöllistä kohtaamista, työntekijämme jalkautuvat julkisiin ja puolijulkisiin tiloihin edelleen - myös vappuna - yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Lisätietoja Aseman Lasten poikkeusoloissa tehtävästä toiminnasta löytyy nettisivultamme https://asemanlapset.fi/fi/aseman-lasten-toiminta-poikkeusolojen-aikana-lue-lisaa-tasta 

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Christian Wentzel p. 040 900 4889, viestintävastaava Teemu Hanhineva p. 040 900 4888 ja projektityöntekijä Jani Hoviaro p. 050 307 7631. 

- - - 

Aseman Lapset ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö, joka täyttää kuluvana vuonna 30 vuotta. Järjestössä on neljäkymmentä työntekijää.   

Järjestön luonteeseen kuuluu nopea reagoiminen nuorten elämässä tapahtuviin muutoksiin. Toiminnassa luodaan aktiivisesti kumppanuuksia monenlaisten, joskus yllättävienkin yhteistyötahojen kanssa. Toimintamuotojamme Walkers-toiminnan lisäksi ovat nuorten turvallista ajanviettoa julkisissa tiloissa tukeva löytävä nuorisotyö, tunne- ja vuorovaikutustaitoja vahvistava Friends-toiminta, alaikäisten sovitteluun keskittyvä katusovittelutoiminta, kiusaamiseen puuttuva K-0 -työ sekä nuorten rikoskierteen katkaisemiseen tähtäävä Pasila-hanke. Lisäksi työskentelemme seksuaaliterveyden, itsetuntemuksen ja seurustelun pelisääntöjen vahvistamiseksi Tyttötyö-projektissa, hankalassa työmarkkina-asemassa tai muun syrjäytymisuhan alla olevien nuorten tukemiseksi 3T-hankkeessa sekä toisen asteen opintopolkujen sujuvuuden tukemiseksi Takku-hankkeessa.

Lisää uusi kommentti

Uutiset

02.06.20

Walkers-bussin toiminta kesällä

Keikka on alkamassa ja nuotit hukassa. Nuorten tehtävänä on auttaa hajamielistä muusikkoa! – Walkers-bussi...

Lue lisää

28.05.20

Poikkeusaika on lisännyt nuorten välinpitämättömyyttä

Arjen aikataulujen väheneminen on saanut osan nuorista höllentämään suhtautumistaan päihteiden käyttöön ja päihtyneenä...

Lue lisää

18.05.20

Pasila-hankkeen arkea poikkeusoloissa: Koulutehtäviä ja kuulumisia

Viime viikkoina Pasila-hankkeen asiakkaiden kanssa työskentely on ollut ennen kaikkea koulunkäynnin...

Lue lisää

08.05.20

Mutsifrendit luotsaavat vanhemmille suunnattua henkistä happihyppelyä

Perheet ovat olleet kovilla etäkoulun, -töiden, tiskivuoren ja ruoanlaiton yhteensovittamisessa. Huolta onkin kannettu...

Lue lisää