Frontpage / Ajankohtaista / Uutiset / Aseman Lapset ja Walkersit mukana Sekasin-chatissä

Aseman Lapset ja Walkersit mukana Sekasin-chatissä

Sekasin-chat on valtakunnallinen, laajasti avoinna oleva keskustelupalvelu, joka tukee mielen hyvinvointia ja ongelmista selviämistä. Chat luo toivoa jokaiselle nuorelle ja auttaa ratkomaan mieltä painavia ongelmia.

Nuorisotilojen, Helsingin Walkers-talon ja muidenkin Walkersien ollessa nyt kiinni sekä muutenkin nuorten kohtaamisen ollessa tällä hetkellä vähän rajoitetumpaa olemme valjastaneet osan nuorisotyön ammattilaisistamme toimimaan aktiivisesti netissä eri alustoilla.

Valtaosa kaikista Walkerseistamme ympäri Suomen alkaa päivystämään ammattilaisvoimin Sekasin-chatissa. Walkersit yhdessä Aseman Lapset ry:n kanssa ovat tehneet sopimuksen Mieli ry:n kanssa poikkeustilanteen ajaksi, ja seuraavan viikon aikana työntekijämme kouluttautuvat chattipäivystämiseen. Paikalliset Walkersit ympäri maan tuottavat päivystyksiään pääsääntöisesti silloin, kun paikkakuntien Walkersit olisivat muutenkin auki.

Sekasin-chat on auki maanantaista perjantaihin klo 9 - 24 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 15 - 24. Chatissä päivystäjinä toimivat eri järjestöjen ammattilaiset.

Chatissa nuoren on mahdollista keskustella mistä tahansa mieltä painavasta asiasta: omasta olostaan, mielenterveyden pulmista, vaikeista tapahtumista elämässä, avun hakemisesta - tai vaikkapa koronaviruksesta ja poikkeusoloista. Chatissa otetaan nuorten kokemukset todesta ja nuori saa tuntea, että hän ei ole yksin ja asiat ovat ratkaistavissa. Sekasin-chat on MIELI Suomen Mielenterveysseura ry:n ja Suomen Punaisen Ristin koordinoima hanke, joka on suunnattu 12-29-vuotiaille.

Chattiin pääsee osoitteesta www.sekasin.fi tai Aseman Lasten sivuilta www.asemanlapset.fi

Ei jätetä nuoria yksin tänäänkään!

Lisää uusi kommentti

Uutiset

08.04.20

Nuorisotyön yhteistyöverkosto jalkautuu Kajaanissa viikonloppuisin

Kajaanissa toimivat nuorisotyötä tekevät järjestöt aloittavat yleisille paikoille jalkautumiset. ...

Lue lisää

07.04.20

Löytävä nuorisotyö käynnistyi Kuopiossa

Nuorisotyön tarve julkisissa tiloissa ei ole vallitsevissa poikkeusolosuhteissakaan kadonnut. Kuopiossa työ jalkautuvan...

Lue lisää

07.04.20

Blogikirjoitus: Turvallisille aikuisille on tarvetta hiljentyneilläkin kaduilla

Torstai-ilta 2. huhtikuuta 2020. Koronaepidemian takia yhteiskunta elää poikkeustilassa: pääosa nuorista ei käy...

Lue lisää

02.04.20

Blogi: Etätyön arkea (koululaisten kanssa)

Eipä siinä sitten mitään. Härkää sarvista, päivärytmi paperille ja tästä se lähtee. Tärkeintä on pitää arkirytmi...

Lue lisää