Frontpage / Ajankohtaista / lahjoitukset

Jo 30 vuotta vuorovaikutusta, vastuuta ja välittämistä

Aseman Lapset ry täyttää kuluvana vuonna 30 vuotta! Nyt on aika juhlaan!

Juhlavuotta käynnistellään kevään mittaan työn merkeissä. Cafe Walkers -keskustelutilaisuuksia viedään juhlavuonna myös muualle Suomeen: luvassa on tilaisuuksia muun muassa Oulussa, Kuopiossa, Jyväskylässä ja Tampereella. Seuraa sosiaalisen median kanaviamme.

Varsinaisen juhlinnan säästämme syksylle, jolloin uudistamme myös järjestön nettisivut ja viilaamme hieman muutakin visuaalista ilmettä. Helsingin Walkers-talon toiminta jatkuu toistaiseksi ennallaan Narinkkatorin kupeessa vanhalla linja-autoasemalla, kunnes uudet tilat löydetään myös nuorten kohtaamispaikalle.

Hyvää juhlavuotta!


Tue toimintaamme

Voit tukea Aseman Lapset ry:n toimintaa monien eri väylien kautta.

Voit tehdä haluamasi kokoisen lahjoituksen, ostaa läheiselle aikalahjan tai esimerkiksi liittyä kannatusjäseneksi.

Auttaminen on helppoa ja jokaisen osallistuminen tärkeää!

Teemme paljon yhteistyötä myös eri yritysten kanssa ja etsimme jatkuvasti uusia yritysyhteistyön muotoja.

Jokainen lahjoitus otetaan kiitollisuudella vastaan summan suuruudesta riippumatta!

Siirry lahjoitussivulle


Lahjoitustilimme

Voit myös lahjoittaa meille suoraan omasta verkkopankistasi.

Lahjoitustilimme

Danskebank: FI19 8000 1301 0103 03
BIC/SWIFT-koodi: DABAFIHH

Lahjoitusten yhteydessä pyydämme sinua käyttämään viitettä 1119, kiitos!


Lahjoitus puhelimitse

Halutessasi voit tehdä puhelinlahjoituksen soittamalla jompaan kumpaan seuraavista numeroista. Tällöin lahjoitussumma laskutetaan puhelinlaskusi yhteydessä.

  • Lahjoita 5 €, soita 0600 411 050 (5,09 €/puhelu + pvm) 

  • Lahjoita 10 €, soita 0600 411 051 (10,19 €/puhelu + pvm) 


Keräyslupa ja tietosuojaseloste

Aseman Lapset ry:llä on rahankeräyslupa 6.7.2018-5.7.2020 (RA/2018/650) koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Rahankeräysluvan on myöntänyt Poliisihallitus 5.7.2018.

Kerätyt varat käytetään Walkers-nuorisokahviloiden toimintaan, perustamiseen ja varustamiseen, nuorten parissa toimivan henkilöstön palkkaamiseen ja kouluttamiseen selä vapaaehtoistyöntekijöiden rekrytointiin, kouluttamiseen ja tukemiseen.

Lisäksi varoja voidaan käyttää mielen hyvinvointia tukevan Friends-toiminnan, nuorten pariin jalkautuvan työn sekä koulukiusaamista, väkivaltaa ja rikosoireilua ehkäisevän työn toteuttamiseen, kehittämiseen sekä koulutus- ja ryhmätoimintaan (tarvike- ja materiaalihankintoihin, koulutusten tila- ja matkakuluihin sekö toimintojen järjestämiseksi tarvittaviin palkkakuluihin.)

Aseman Lapset ry:n kannatusjäsenten ja tietonsa luovuttaneiden lahjoittajien tiedot kerätään järjestön rekisteriin. Tarkempaa tietoa kerättyjen tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteesta.